top of page

NATURLIGT MINERALVAND


Vi lader naturen skabe harmonien i vores naturlige mineralvand, da det Gennem dets 300 års rejse til aqua d'or kilden er blevet nænsomt og naturligt filtreret af naturen. Vores kilde kan faktisk spores helt tilbage til sidste istid for 10.000 år siden. Her arbejdede store gletsjere sig henover den danske jord, alt imens det smeltede til perfekt rent drikkevand.

 

Aqua d’Or Mineral Water A/S blev grundlagt i 1987, og har siden 2015 været ejet 100% af Danone Group, en af verdens førende fødevarekoncerner.
 

Aqua d’Or er Skandinaviens største producent af naturligt mineralvand og læskedrik, og vi beskæftiger mellem 75-90 medarbejdere på vores fabrik i Fasterholt alt afhængigt af sæson.
 

Hos Aqua d’Or foregår tapningen af vores naturlige mineralvand direkte på vores kilde, og der er derfor ingen transport mellem kilde og tapperi.

Vi ønsker, at være forbrugernes fortrukne sunde alternativ til traditionelle sukkerholdige læskedrikke og vores produktportefølje består derfor af en lang række kvalitetsprodukter - helt uden sukker og kalorier.

Vores mission er, at vi med respekt for vores vand samt dets oprindelse, ønsker at pionere drikkevarekategorien, ved at tilbyde et stort udvalg af sunde kvalitetsprodukter, ansvarligt produceret. Derfor er alle vores Aqua d'or branded flasker lavet af 100% genanvendt plast*. 

 

*OMFATTER ikke låG og etiket.
 

bottom of page