top of page
Lime & Citron
AQDR - Sparkles - Sport Lime & Citron - Wet RGB Lowres.png

SPARKLES
LIME & CITRON

0,30 L
0,50 L

1,25 L

"

Smagfuld læskedrik lavet på naturligt mineralvand, tilsat brus og naturlig frugtsmag af citron og lime. Indeholder ingen kalorier, ingen sukker og er lokalt tappet i Fasterholt på en flaske af 100% genbrugsplast.

Jordbær & Hindbær

0,30 L
0,50 L

1,25 L

AQDR - Sparkles - Jordbær Hindbær - Wet RGB RGB Lowres.png

SPARKLES
JORDBÆR & HINDBÆR

Hyldeblomst & Lemonade

"

Smagfuld læskedrik lavet på naturligt mineralvand, tilsat brus og naturlig frugtsmag af jordbær og hindbær. Indeholder ingen kalorier, ingen sukker og er lokalt tappet i Fasterholt på en flaske af 100% genbrugsplast.

AQDR - Sparkles - Hyldeblomst & Citron - Wet RGB Lowres.png

SPARKLES
HYLDEBLOMST & CITRON

0,30 L
0,50 L
1,25 L

"

Smagfuld læskedrik lavet på naturligt mineralvand, tilsat brus og naturlig frugtsmag af hyldeblomst og citron. Indeholder ingen kalorier, ingen sukker og er lokalt tappet i Fasterholt på en flaske af 100% genbrugsplast.

Appelsin & Mango

0,30 L
0,50 L

1,25 L

AQDR - Sparkles - Appelsin & Mango - Wet RGB Lowres.png
Solbær & Blåbær

SPARKLES
APPELSIN & MANGO

"

Smagfuld læskedrik lavet på naturligt mineralvand, tilsat brus og naturlig frugtsmag af appelsin og mango. Indeholder ingen kalorier, ingen sukker og er lokalt tappet i Fasterholt på en flaske af 100% genbrugsplast.

AQDR - Sparkles - Blåbær & Solbær - Wet RGB Lowres.png

SPARKLES
BLÅBÆR & SOLBÆR

0,50 L
1,25 L

"

Smagfuld læskedrik lavet på naturligt mineralvand, tilsat brus og naturlig frugtsmag af blåbær og solbær. Indeholder ingen kalorier, ingen sukker og er lokalt tappet i Fasterholt på en flaske af 100% genbrugsplast.

Anchor 1

SPARKLES
BLÅBÆR & SOLBÆR

SPARKLES
RABARBER & JORDBÆR

0,30 L
0,50 L

1,25 L

Smagfuld læskedrik lavet på naturligt mineralvand, tilsat brus og naturlig frugtsmag af rabarber og jordbær. Indeholder ingen kalorier, ingen sukker og er lokalt tappet i Fasterholt på en flaske af 100% genbrugsplast.

"

NYHED!

bottom of page